torstai 28. helmikuuta 2013

Ensimmäiset päivät kampuksella

Jees, on tosiaan ollu vähän kiireitä sen jälkeen kun saavuin kampukselleni. Paljon on tullut uusia kavereita ja kampusalue on aivan uskomattoman kaunis. Dormit on hirveitä, koska säännöt on tiukat, on kotiintuloajat, ei saa viedä vieraita ja pitää ilmoittaa kun on yötä poissa... Suurin kusetus on "ilmainen netti joka puolella", Wi-Fi löytyy kyllä ihan mistä vaan, mutta esim. metrossa sitä käyttääkseen täytyy omistaa pysyvä liittymä jota perus länkkärin on lähes mahdoton saada.

Lisäksi on tullut ostettua kengät ja reppu, kävimme yhden frendin kanssa älyttömän suuressa ostoskeskittymässä. Siellä oli kymmeniätuhansia kauppoja ja merkkejä aina kirppiskamasta cucciin. Dongdaemun oli mestan nimi ja aivan mieletön alue, minne on helppo vaikka eksyä, niinkuin muuallekkin täällä. Jengi pukeutuu täällä tyylikkäästi ja vaatteet on erittäin halpoja!

Metrokartta ja metrolippu ovat kultaakin kalliimpia, ilman niitä mistään ei tule mitään. Sen jälkeen kun metrojuttuja alkoi ymmärtää, niin itseasiassa se on halvin ja helpoin tapa liikkua, ihan hemmetin kätevä. Vaatteista vielä sen verran, että esim. paikalliset paidat on niin kireitä joka puolelta, että xxl oli liian pieni. Jengi täällä on vaan niin pientä ja ihmiset laihoja. Myyjä tokasikin minulle että: ei voi mitään, sulla kasvaa vauva mahassa :D semmosta! Paikallinen iloliemi soju on myös tullut kokeiltua, maistuu ihan veden ja vodkan sekotukselle. Blogiakin oli pakko kirjottaa baarista, joten ymmärtäkäähän virheet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti