sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Alkoholin käytöstä

Siis faktahan on se, että paikalliset ei todellakaan osaa käyttää alkoholia. Jengi vetää täällä tota sojua ihan hirveitä määriä ja kaikkee muuta siinä ohella. Kaduilla ja metroissa näkyy iltaisin ihmisiä melko maljassa ja jengi sammuilee mihin saattuu. Viime kerralla mentiin baariin joskus yhden aikoihin ja kadulla makas baarin edessä poika ja tyttö sammuneina. Samanlainen tilanne oli myös baarin sisäänkäynnin rappukäytävässä. Sitten niiden vanhemmat tulee ja hakee ne, koska ne on siinä kunnossa ettei enää pääse omin avuin koteihinsa. Viina täällä on vaan niin hemmetin halpaa, pullo sojua maksaa sen euron!

Näimme myös metrossa paikallisen tappelun, johon jotkut vaihtaritkin menivät väliin. Tilanne oli tavallaan vähän kuumottava. Meidän vaihtariporukka joi myös samaan aikaan sojua metrossa. No paikallehan saapui poliisit :D Poliiseja oli kolme ja he veivät sojupullot vikkelästi kädestämme. Meikäläinen kauhisteli pikkuisen ko. tilannetta. No kukaan ei saanut sakkoja eikä joutunut putkaan. Mieleen palasivat muistot Suomen junamatkoista Vaasasta Helsinkiin.

Röökaaminen on myös melko yleistä, jengi malluttelee baareissa ja joka puolella, koska eu:n direktiivien pitkät kynnet eivät tänne yltä. Muutenkin biletyskulttuuri on melko vapaata ja mestoja löytyy monenlaisia. Normaalisti asetelma on baaritiskit + bilispöydät + tanssilattia. Toki kaikkia erilaisia paikkoja on, vaihtarikaverit kävivät "vahingossa" mm. jossain räppiluolassa missä oli kuulemma pelkästään mustia ja paikalliset tarjoilijat ilkosillaan, wtf :D

... Juhlinnan jälkeen, jos aamumetrossa tukka tuntuu kipeältä ja olisi mukava rentoutua, niin voit aina mennä 24h auki olevaan kylpylään ja nauttia kuumista höyryistä saunassa tai poreaammessa. Niin siistiä! Sillä lähtee pahakin kankkunen, eikä bungaa kuin muutaman euron!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti