perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ruokailuja Sokchossa

Sokchossa kannattaa ehdottomasti syödä jotain mereneläviä. Kaikki kalat, ravut ja mitä mielenkiintosimman näköiset otukset ovat tuoreita ja eläviä. Normaaliin tapaan saat valita akvaariosta mitkä elukat haluat syödä ja vaihtoehtojahan riittää! Itse päädyimme ensimmäisenä päivänä testamaan all can you eat – sushi buffan. Se oli parasta sushia Koreassa tähän asti. Pöytä oli aivan levottoman iso, siis sushin lisäksi siellä on vaikka mitä pastaa ja lihaa ja korealaisia ruokia. Suosittelen! - ja hinta noin. 6e


Toisena päivänä halusimme syödä rapuja. Ravut ovatkin sitten todella suuria ja lihaisia, eikä mitään mitä olet aikaisemmin syönyt Suomessa. Valitsimme oransseja Korealaisia rapuja, jotka olivat keskikokoisia ja suht. hyvän hintaisia. Rapujen lisäksi perinteisiin Korealaiseen tapaan pöytään tuodaan myös montaa muutakin pikku naposteltavaa, joten nälkä lähtee varmasti. Tilasin myös sojua, jotta pieni suomalainen vodkakulttuuri rapujen yhteydessä säilyisi. Safka oli mielettömän hyvää!


Illalla tapasimme paikallisia sotilaita, jotka ottivat aika hyvin maljaa juomalaulujen yhteydessä. Oikeastaan Korean armeija muistuttaa hyvin paljon omaa armeija-aikaa, tosin intti täällä kestää sen 2-3 vuotta. Tämän jälkeen siirryimme paikalliseen karaokebaariin, joka oli kuin kopio ruotsin laivasta, mutta korea versiona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti