perjantai 5. huhtikuuta 2013

Tokyo - Nukkuminen

Viime viikonlopun ja alkuviikon vietin Tokyossa. Päätettiin yhden kaverin kanssa edellisviikolla, että nyt tehdään jotain siistiä ja varattiin lentoliput Tokyoon! Tokyo on uskomaton kaupunki ja 4-5 päivää saa kulutettua helposti, mutta siinä ajassa myös kerkeää näkemään oikeastaan kaiken Tokyossa, jos vain haluaa. Japanista löytyy varmasti muitakin yhtä hienoja tai hienompia paikkoja, kuin Tokyo.


Nukuttiin reissun aikana vain kaksi yötä ja muina öinä otettiin lepoa vähän missä milloinkin, mäkkärissä, metrossa ja lentokentällä. Ensimmäinen nukkuminen oli capsule hotellissa, jossa on vähän kuin pieniä putkia mihin kömmitään nukkumaan. Tämä on toiseksi halvin tapa nukkua Tokyossa, halvin on vuokratuoli samasta mestasta. Hinta on 30 euron hujakoilla ja hyvän levon siellä saa! hintaan sisältyy myös kylpylä ja sauna. Jos haluaa maksaa enemmän niin hieronta ja aamupalakin ovat mahdollisia.

Toinen nukkuminen oli 40v Australialaisen valokuuvanaisen kotona. Hän tarjosi minulle ja kaverilleni sohvapaikan. Sohvana toimi opiskelijoille tuttu Ikean vuodesohva. Asunto oli lähellä Shibyaa, yhtä Tokyon parhaista paikoista. Asunto oli melko iso ja hieno, koska hän oli yhdistänyt työn ja asumisen, kyseessä oli siis kotistudio. Saimme toki lämpimän suihkun ja puhtaat lakanat, joten tämä oli erittäin jees!

Shibyassa on maailman kiireisin risteys ja se on yksi Tokion parhaista shoppailu paikoista. Juurikaan baareja tai clubeja siellä ei ole. Mutta monet muut hyvät paikat ovat lähellä Shibyaa. Tällä alueella saa kulutettua aikaa paljon, jos haluaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti