lauantai 11. toukokuuta 2013

Vapun jälkeiset terveiset

On ollu vähän reissuja, kiireitä ja koulua niin ei oo kerenny nyt kirjottelemaan tänne. Kesäkin alkaa jo olla ja kelit on sen verran hyvät ettei hirveästi haluaisi sisällä olla. No nyt on kuitenkin nenä palanut Filippiinien reissun jälkeen ja voi olla hetken sisälläkin. Ko. reissusta olisi tarkoitus kirjoitella lisää myöhemmin. Kuitenkin ensin on tarinaa tulossa busanista ynm.

Vappu oli ja meni ja sitä täälläkin juhlistettiin. Kaveri järjesti picnicin tossa campuksella, siellä sitten juotiin ja laulettiin. Myös muutamia suomalaisia herkkuja päästiin nauttimaan. Monet vaihtarit ottivat myös osaa ja nauttivat tästä suomalaisesta hienosta työväenjuhlasta!

Myös suurlähetystö järjesti pre-vappu miittingin suurlähittälään kämpille. Tapahtumassa oli varmaan 60 suomalaista ja saatiin syödä lihapullia ja karjalanpiirakoita + ties mitä herkkuja. Tottakai myös juomatarjoilu sisältyi hintaan. Yhdessä jo suurin piirtein naurettiin menneelle P.Korean "uhalle". Tämän jälkeen lähettiin parinkymmenen suomalaisen kanssa baariin ja meininki oli kuin olikin hyvin Suomalainen pitkästä aikaa. Propsit tästä kaikille osaa ottaneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti